---

Divize MS 2012
 
Od sezóny 2011/2012 se mění systém řazení jednotlivých divizí. Ty jsou nyní rozděleny do pěti sestupných skupin, od nesilnějí (1A) po nejslabší (3). Z Divize IA postupují do elitní skupiny dva nejlepší týmy (a budou nahrazeny vždy dvěma sestupujícími z elitní skupiny), posuny mezi jednotlivými skupinami zůstávají (tedy poslední tým sestupuje o úroveň níž, vítěz skupiny postupuje o úroveň výš). Ze skupiny III  se v současné době nesestupuje. V případě, kdy by došlo k rozšíření divizních skupin o další týmy (např. Tchajwan), vznikne skupina IIIB, která převezme status nejníže výkonnostní divize.
 
 
IA / IB / IIA / IIB / III
 
 
 
Divize IA
15.-21.4.2012
Arena Stozice, Lublaň, Slovinsko
postup do elitní skupiny MS 2013:
Rakousko, Slovinsko
 
sestup do Divize IB 2013:
Ukrajina
 
15.4.2012
13:00 SELČ
Japonsko-Maďarsko
1:5
 
 
15.4.2012
16:30 SELČ
Ukrajina-Rakousko
4:5
 
 
15.4.2012
20:00 SELČ
Velká Británie-Slovinsko
2:3
 
 
16.4.2012
13:00 SELČ
Maďarsko-Ukrajina
3:1
 
 
16.4.2012
16:30 SELČ
Rakousko-Velká Británie
7:3
 
 
16.4.2012
20:00 SELČ
Slovinsko-Japonsko
4:2
 
 
18.4.2012
13:00 SELČ
Ukrajina-Velká Británie
3:4 pp
 
 
18.4.2012
16:30 SELČ
Rakousko-Japonsko
3:4 sn
 
 
18.4.2012
20:00 SELČ
Slovinsko-Maďarsko
4:1
 
 
19.4.2012
13:00 SELČ
Velká Británie-Japonsko
0:5
 
 
19.4.2012
16:30 SELČ
Maďarsko-Rakousko
2:7
 
 
19.4.2012
20:00 SELČ
Slovinsko-Ukrajina
3:2
 
 
21.4.2012
13:00 SELČ
Japonsko-Ukrajina
1:2
 
 
21.4.2012
16:30 SELČ
Maďarsko-Velká Británie
4:5
 
 
21.4.2012
20:00 SELČ
Rakousko-Slovinsko
2:3
 
Časové pásmo Ljublaň (Slovinsko) SELČ – stejné jako v České republice
Timezone in Ljubljana (Slovenia) „SELČ“ = CEST (Central Europe Summer Time)
 
 
 
Tabulka Divize IA (Slovinsko)
 
 
 
 
 
 
1.
Slovinsko
5
5
0
0
0
17-9
15
 
 
 
 
 
 
2.
Rakousko
5
3
0
1
1
24-16
10
 
 
 
 
 
 
3.
Maďarsko
5
2
0
0
3
15-18
6
 
 
 
 
 
 
4.
Japonsko
5
1
1
1
2
15-15
6
 
 
 
 
 
 
5.
Velká Británie
5
0
1
0
3
14-22
5
 
 
 
 
 
 
6.
Ukrajina
5
0
1
1
3
10-15
3
 
 
 
                                     
 
 
 
 
Divize IB
15.-21.4.2012
Krynica Ice Stadium, Krynica, Polsko
postup do Divize IA 2013:
Korea
 
sestup do Divize IIA 2013:
Austrálie
 
15.4.2012
13:00 SELČ
Austrálie-Korea
4:8
 
 
15.4.2012
16:30 SELČ
Rumunsko-Nizozemsko
1:4
 
 
15.4.2012
20:00 SELČ
Litva-Polsko
0:9
 
 
16.4.2012
13:00 SELČ
Nizozemsko-Austrálie
6:2
 
 
16.4.2012
16:30 SELČ
Korea-Litva
3:0
 
 
16.4.2012
20:00 SELČ
Polsko-Rumunsko
10:0
 
 
18.4.2012
13:00 SELČ
Korea-Rumunsko
6:1
 
 
18.4.2012
16:30 SELČ
Austrálie-Litva
2:3
 
 
18.4.2012
20:00 SELČ
Polsko-Nizozemsko
5:1
 
 
19.4.2012
13:00 SELČ
Litva-Rumunsko
5:6
 
 
19.4.2012
16:30 SELČ
Nizozemsko-Korea
3:4 pp
 
 
19.4.2012
20:00 SELČ
Polsko-Austrálie
5:3
 
 
21.4.2012
13:00 SELČ
Nizozemsko-Litva
7:1
 
 
21.4.2012
16:30 SELČ
Rumunsko-Austrálie
5:3
 
 
21.4.2012
20:00 SELČ
Korea-Polsko
3:2
 
Časové pásmo Krynica (Poland) SELČ – stejné jako v České republice
Timezone in Krynica (Poland) „SELČ“ = CEST (Central Europe Summer Time)
 
 
 
Tabulka Divize IB (Polsko)
 
 
 
 
 
 
1.
Korea
5
4
1
0
0
24-10
14
 
 
 
 
 
 
2.
Polsko
5
4
0
0
1
22-13
12
 
 
 
 
 
 
3.
Nizozemsko
5
3
0
1
1
21-13
10
 
 
 
 
 
 
4.
Rumunsko
5
2
0
0
3
13-28
6
 
 
 
 
 
 
5.
Litva
5
1
0
0
4
9-27
3
 
 
 
 
 
 
6.
Austrálie
5
0
0
0
5
14-27
0
 
 
 
                                     
 
 
 
 
Divize IIA
12.-18.4.2012
Laugadalur Arena, Reykjavík, Island
postup do Divize IB 2013:
Estonsko
 
sestup do Divize IIB 2013:
Nový Zéland
 
12.4.2012
13:00 GMT
15:00 SELČ
Chorvatsko-Španělsko
2:3
 
 
12.4.2012
16:30 GMT
18:30 SELČ
Estonsko-Srbsko
5:2
 
 
12.4.2012
20:00 GMT
22:00 SELČ
Island-Nový Zéland
4:0
 
 
13.4.2012
13:00 GMT
15:00 SELČ
Estonsko-Chorvatsko
3:2
 
 
13.4.2012
16:30 GMT
18:30 SELČ
Španělsko-Nový Zéland
7:0
 
 
13.4.2012
20:00 GMT
22:00 SELČ
Srbsko-Island
3:5
 
 
15.4.2012
13:00 GMT
15:00 SELČ
Španělsko-Srbsko
4:2
 
 
15.4.2012
16:30 GMT
18:30 SELČ
Chorvatsko-Nový Zéland
12:3
 
 
15.4.2012
20:00 GMT
22:00 SELČ
Estonsko-Island
7:2
 
 
17.4.2012
13:00 GMT
15:00 SELČ
Nový Zéland-Estonsko
2:19
 
 
17.4.2012
16:30 GMT
18:30 SELČ
Srbsko-Chorvatsko
3:6
 
 
17.4.2012
20:00 GMT
22:00 SELČ
Island-Španělsko
0:4
 
 
18.4.2012
13:00 GMT
15:00 SELČ
Nový Zéland-Srbsko
0:17
 
 
18.4.2012
16:30 GMT
18:30 SELČ
Španělsko-Estonsko
3:5
 
 
18.4.2012
20:00 GMT
22:00 SELČ
Chorvatsko-Island
5:1
 
Časové pásmo Reykjavík (Island) GMT= SELČ minus dvě hodiny
Timezone in Reykjavík (Iceland) GMT = CEST-2 hrs.
 
 
 
Tabulka Divize IIA (Island)
 
 
 
 
 
 
1.
Estonsko
5
5
0
0
0
39-11
15
 
 
 
 
 
 
2.
Španělsko
5
4
0
0
1
21-9
12
 
 
 
 
 
 
3.
Chorvatsko
5
3
0
0
2
27-13
9
 
 
 
 
 
 
4.
Island
5
2
0
0
3
12-19
6
 
 
 
 
 
 
5.
Srbsko
5
1
0
0
4
27-20
3
 
 
 
 
 
 
6.
Nový Zéland
5
0
0
0
5
5-59
0
 
 
 
                                   
 
 
 
 
Divize IIB
2.-8.4.2012
Winter Sports Palace, Sofia, Bulharsko
postup do Divize IIA 2013:
Belgie
 
sestup do Divize III 2013:
Jihoafrická republika
 
2.4.2012
12:00 EEST
11:00 SELČ
Mexiko-Belgie
2:9
 
 
2.4.2012
15:30 EEST
14:30 SELČ
Čína-Izrael
9:5
 
 
2.4.2012
19:00 EEST
18:00 SELČ
JAR-Bulharsko
1:4
 
 
3.4.2012
12:00 EEST
11:00 SELČ
Čína-Mexiko
5:1
 
 
3.4.2012
15:30 EEST
14:30 SELČ
Izrael-JAR
6:2
 
 
3.4.2012
19:00 EEST
18:00 SELČ
Belgie-Bulharsko
14:3
 
 
5.4.2012
12:00 EEST
11:00 SELČ
Belgie-Izrael
4:1
 
 
5.4.2012
15:30 EEST
14:30 SELČ
Čína-JAR
6:1
 
 
5.4.2012
19:00 EEST
18:00 SELČ
Mexiko-Bulharsko
8:5
 
 
6.4.2012
12:00 EEST
11:00 SELČ
JAR-Belgie
0:14
 
 
6.4.2012
15:30 EEST
14:30 SELČ
Izrael-Mexiko
5:4 pp
 
 
6.4.2012
19:00 EEST
18:00 SELČ
Bulharsko-Čína
6:3
 
 
8.4.2012
12:00 EEST
11:00 SELČ
Mexiko-JAR
2:0
 
 
8.4.2012
15:30 EEST
14:30 SELČ
Bulharsko-Izrael
3:2 sn
 
 
8.4.2012
19:00 EEST
18:00 SELČ
Belgie-Čína
8:5
 
Časové pásmo Sofia (Bulharsko) EEST= SELČ plus jedna hodina
Timezone in Sofia (Bulgaria) EEST = CEST+1 hrs.
 
 
 
Tabulka Divize IIB (Bulharsko)
 
 
 
 
 
 
1.
Belgie
5
5
0
0
0
49-11
15
 
 
 
 
 
 
2.
Čína
5
3
0
0
2
28-21
9
 
 
 
 
 
 
3.
Bulharsko
5
2
1
0
2
21-28
8
 
 
 
 
 
 
4.
Mexiko
5
2
0
1
2
17-24
7
 
 
 
 
 
 
5.
Izrael
5
1
1
1
2
19-22
6
 
 
 
 
 
 
6.
JAR
5
0
0
0
5
4-32
0
 
 
 
                                   
 
 
 
 
Divize III
15.-21.4.2012
GSIM Ice Arena, Erzurum, Turecko
postup do Divize IIB 2013:
Turecko
 
 
15.4.2012
13:00 EEST
12:00 SELČ
Řecko-Turecko
1:6
 
 
15.4.2012
17:00 EEST
16:00 SELČ
Lucembursko-Irsko
7:2
 
 
15.4.2012
21:00 EEST
20:00 SELČ
Mongolsko-KLDR
2:12
 
 
16.4.2012
13:00 EEST
12:00 SELČ
Irsko-Řecko
5:3
 
 
16.4.2012
17:00 EEST
16:00 SELČ
KLDR-Lucembursko
4:1
 
 
16.4.2012
21:00 EEST
20:00 SELČ
Turecko-Mongolsko
10:0
 
 
18.4.2012
13:00 EEST
12:00 SELČ
KLDR-Řecko
4:1
 
 
18.4.2012
17:00 EEST
16:00 SELČ
Irsko-Turecko
3:5
 
 
18.4.2012
21:00 EEST
20:00 SELČ
Mongolsko-Lucembursko
1:5
 
 
19.4.2012
13:00 EEST
12:00 SELČ
Turecko-KLDR
4:2
 
 
19.4.2012
17:00 EEST
16:00 SELČ
Lucembursko-Řecko
6:0
 
 
19.4.2012
21:00 EEST
20:00 SELČ
Irsko-Mongolsko
8:4
 
 
21.4.2012
13:00 EEST
12:00 SELČ
Řecko-Mongolsko
4:1
 
 
21.4.2012
17:00 EEST
16:00 SELČ
Turecko-Lucembursko
8:1
 
 
21.4.2012
21:00 EEST
20:00 SELČ
KLDR-Irsko
5:0
 
Časové pásmo Erzurum (Turecko) EEST= SELČ plus jedna hodina
Timezone in Erzurum (Turkey) EEST = CEST+1 hrs.
 
 
 
Tabulka Divize III (Turecko)
 
 
 
 
 
 
1.
Turecko
5
5
0
0
0
33-7
15
 
 
 
 
 
 
2.
KLDR
5
4
0
0
1
27-8
12
 
 
 
 
 
 
3.
Lucembursko
5
3
0
0
2
20-15
9
 
 
 
 
 
 
4.
Irsko
4
3
0
0
1
18-24
6
 
 
 
 
 
 
5.
Řecko
5
1
0
0
4
9-22
3
 
 
 
 
 
 
6.
Mongolsko
5
0
0
0
5
7-39
0
 
 
 
                                   
TOPlist